Sportraad Amsterdam

Sinds 1952 hét onafhankelijke sportadviesorgaan van de gemeente Amsterdam.

Stagiairs

De Sportraad is regelmatig op zoek naar stagiairs. Hou de website in de gaten

Contactgegevens

Jodenbreestraat 25

Postbus 1530

1000 BM Amsterdam

routebeschrijving

020 – 251 85 86

info@sportraadamsterdam.nl


Hotgame #2 geslaagd en uitverkocht

2017-10-13

Hotgame #2 geslaagd en uitverkocht

Donderdag 12 oktober vond de tweede editie van Hot Game plaats in debatcentrum De Balie. Thema van de avond was: Sport, de vuist van verzet. Over hoe we sport kunnen inzetten voor een inclusieve samenleving.

De avond is hier terug te kijken

In aanloop naar Hotgame besteedde diverse media aandacht aan het event. Waaronder een ingezonden brief inhet Parool: en een interview met initiatiefneemster Marloes Coenen in Sport Know How XL.

De ambitie is om van HotGame een jaarlijks terugkerend evenement te maken waarbij we één van onze recente adviesonderwerpen centraal willen stellen. We vinden het als Sportraad belangrijk in gesprek te blijven met politici, ambtenaren en andere betrokkenen over de bijdrage die sport kan leveren aan onze samenleving. Dat doen we vooreerst met onze adviezen, maar daarnaast spelen dit soort meer publieksevenementen een belangrijke rol in ons streven de sport en onze stad naar een hoger plan te brengen.

De volgende editie van Hotgame zal plaatsvinden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 wat naar alle waarschijnlijkheid ook het overkoepelende thema van deze avond zal zijn.